Uncategorised

Kérdezzen, válaszolok

Tisztelt Látogató!

Kérdezzen, válaszolok.

Itt írja meg kérdéseit betegségekről, vagy kezelésekről. Lehet a saját problémája, vagy ismerőséé.
Minden kérdésre igyekszem 24 órán belül válaszolni. Segítek a betegség lefolyásának a megértésében, a hozzátartozó kezelések miértjét elmagyarázom. Szükség szerint étkezési tanácsokkal látom el.
Ha hozzájárul, a kérdést és a választ megjeleníthetjük honlapunkon, természetesen az Ön neve nélkül.

Várom érdeklődő kérdéseit.

Dr. Mangó Gabriella

 

 

Elérhetőségünk

Dr. Mangó Gabriella

Orvos-Természetgyógyász
A Magyar Sportorvos Társaság
A Magyar Diabetológiai Társaság
A Magyar Pszichiátriai Társaság tagja

Természetgyógyász magánrendelés, biorezonanciás kezelések, akupunktúra:

3200 Gyöngyös, Pesti út 56.
Telefon: +36 70 70 28344
Telefon: +36 37 502 277
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Eseteim „Keresd, találd meg és tedd!”

Mint orvos sokszor tárom szét a kezem, hogy ennyit tudunk. Mint természetgyógyász szintén. De mint Holisztikus gyógyító, azt mondom:

  • Ne törődjön bele, hogy beteg, ne fogadja el, tegyen ellene, küzdjön ellene, s higgye el,
  • hogy LEHET MÉG EGÉSZSÉGES!!!
  • Mert az ember egy csodálatos teremtménye a világnak!

Üdvözlet

Dr. Mangó Gabriella
Dr. Mangó Gabriella vagyok, orvos-természetgyógyász.

„Életösvény életmódtábor”

Az „Életösvény életmódtáborba” azoknak az embereknek a jelentkezését várjuk, akik a daganatos betegségekről, annak lehetséges okairól többet szeretnének megtudni. Azokat várjuk, akik már átestek egy, vagy két daganatos megbetegedésen, vagy éppen most küzdenek ezzel a félelmetes betegséggel. A már betegséget leküzdő emberek példája, személyes tapasztalatai nagyon sokat segítenek a még betegséggel küzdő társaiknak. A daganatos betegségről való szélesebb ismeret sokat segít a betegség „megszelídítésében”, és abban, hogy ezt a betegséget túl lehet élni! Érdemes hinni, érdemes dolgozni érte, küzdeni, és tudni, hogy ebben a harcban a daganatos beteg nincsen egyedül!

Az „Életösvény életmódtáborban” teljes állati fehérjementes ételeket fogyaszthatnak egész héten, ezzel is segítve a betegséggel szembeni küzdelmet! A táborban reflexológia, kineziológia, masszázs várja a táborlakókat! A betegségek kórokának tisztázásához, fakultatív módon, a betegek biorezonanciás vizsgálaton vehetnek részt.

Életmódtábor ára: (szervezés alatt)
Biorezonanciás fakultatív program: (szervezés alatt)
Tábor induló időpontja: (szervezés alatt)
Kérjen bővebb információt az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.!

„Önismeret felsőfokon – életmódtábor”

Ki ne szeretné tudni, hogy a betegségeinek, hozzátartozói betegségeinek, a párválasztási sikertelenségeinek, a rokonaival való rossz kapcsolatának a hátterében valójában mi áll? Ki ne szeretné tudni, látni, tapasztalni azt, ami nem látható, csak viseljük magunkon keresztként, igaként, mások helyett, megkeserítve ezzel a magunk és embertársaink életét! Ki ne szeretne könnyebben, boldogabban, önmagát jobban megismerve élni? Ha ezekre a kérdésekre igennel válaszol, akkor jöjjön, jelentkezzen be Hellinger-táborunkba, ahol két napig a téma Magyarországon egyik legtapasztaltabb szakemberei, Dr Angster Mária és/ vagy Dr Pusztai Ildikó tartanak Hellinger-csoportot. A hét többi napján lehetőség adódik a tapasztalatok megbeszélésére, önismereti csoportban való részvételre, kirándulásra, pihenésre, reflexológiára, masszázsra, fül addiktológiás kezelésre.

Az életmódtábor ára: 90.000 Ft
Időpontja: 2010. 11. 08-12.

Kérjen bővebb információt az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.!