„Életösvény életmódtábor”

Az „Életösvény életmódtáborba” azoknak az embereknek a jelentkezését várjuk, akik a daganatos betegségekről, annak lehetséges okairól többet szeretnének megtudni. Azokat várjuk, akik már átestek egy, vagy két daganatos megbetegedésen, vagy éppen most küzdenek ezzel a félelmetes betegséggel. A már betegséget leküzdő emberek példája, személyes tapasztalatai nagyon sokat segítenek a még betegséggel küzdő társaiknak. A daganatos betegségről való szélesebb ismeret sokat segít a betegség „megszelídítésében”, és abban, hogy ezt a betegséget túl lehet élni! Érdemes hinni, érdemes dolgozni érte, küzdeni, és tudni, hogy ebben a harcban a daganatos beteg nincsen egyedül!

Az „Életösvény életmódtáborban” teljes állati fehérjementes ételeket fogyaszthatnak egész héten, ezzel is segítve a betegséggel szembeni küzdelmet! A táborban reflexológia, kineziológia, masszázs várja a táborlakókat! A betegségek kórokának tisztázásához, fakultatív módon, a betegek biorezonanciás vizsgálaton vehetnek részt.

Életmódtábor ára: (szervezés alatt)
Biorezonanciás fakultatív program: (szervezés alatt)
Tábor induló időpontja: (szervezés alatt)
Kérjen bővebb információt az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.!