Biorezonancia

Üdvözlöm!

Kérem, kényelmesen helyezkedjen el a monitor előtt és szánjon rá 5 percet, hogy gondolatokat ébresszek Önben egy első olvasásra misztikusnak tűnő, de nagyon is sok tudományos felfedezést, tudást ötvöző új tudománnyal kapcsolatban.

Környező világunkban és a belső környezetünkben, a testünkben is, minden külön mérhető rezonanciával, hullámmal rendelkezik. Ezeket a „hullámképeket” aprólékos munkával, egyenként rögzítették számítógépes technikával a biofizikusok. Ezeket a rezonanciás lenyomatokat veti össze a biorezonanciát vizsgáló orvos a páciens rezgésivel. Ez a vizsgálat időigényes, szakmai tudást, körültekintést igényel, de elmondható, hogy a jelenleg használt mérési lehetőségek eredményeit hónapokkal megelőzi. Így már a kezdetekkor sikerülhet pl. gombás bélbetegségeket, epekövet stb. kimutatni és korunk legnagyobb félelmét, a daganatos betegségeket is már a „megszületésükkor” tetten érhetjük. De ugyanezeket elmondhatjuk a szív ingerületvezetési zavaraira, a szemproblémákra, a vírusos fertőzésekre is és a különböző hormonális rendellenességekre is.

Nem csak megtalálásra, diagnosztikára jó eszköz azonban a biorezonancia, hanem kezelésekre is. Én Mora Super biorezonanciás géppel dolgozom. Nagyon jó eredményeket értünk már el évtizedes fejfájások kezelésében, daganatos betegek kiegészítő kezelésében, perifériás idegbénulásokban, puffadásos panaszokban, allergiás megbetegedésekben, bőrproblémákban, reumatikus betegségekben, asztmában, meddőségben. Ez a felsorolás nem teljes. Azt tapasztalom, hogy legtöbbször akkor fordulnak hozzám a betegek, amikor az orvoslás már nem segít, viszont nem tudnak belenyugodni abba a mondatba, hogy ezzel a gondjával próbáljon meg együtt élni. Igen, nekik ez az egyetlen alternatíva és meg kell, hogy mondjam, hogy még hatásos is.

Betegeimnek a másik részét az akut megbetegedésben szenvedők teszik ki, akik szintén különböző panaszokkal jelentkeznek. Ilyen panaszok pl. a fülgyulladás, a húgyuti panaszok, a tüdőgyulladás, a prosztatagyulladás, a hüvelygomba, ahol antibiotikumok alkalmazása nélkül, szinte egyik napról a másikra gyógyulnak meg a betegeim.

Azonban a biorezonanciának az elsődleges célja mégsem a betegek gyógyítása, hanem a megelőzés! Hogy még a betegségek megjelenése előtt tudjunk a betegségre való hajlamunkról és tudjunk tenni azért, hogy az egészségünket megtarthassuk! Tudjunk azért tenni, hogy a daganatot, a szívinfarktust, az agyvérzést megelőzhessük.

Köszönöm az idejét, amelyet magára és rám szánt! Remélem elgondolkodott!

Kérdéseire szívesen válaszolok.
Jó egészséget kíván továbbra is Önnek:
Dr. Mangó Gabriella
Orvos-természetgyógyász