A Mora terápia

A Mora TERÁPIA nem csak diagnosztikai eszköz, hanem TERÁPIÁS, gyógyításra alkalmas ORVOSI műszer! Gyógyítási hatékonyságunk 95%!!!

Környező világunkban és a testünkben is minden mérhető hullámmal rendelkezik. A „hullámképeket” aprólékos munkával, egyenként rögzítették számítógépes technikával a biofizikusok. Ezeket a rezonanciás lenyomatokat veti össze a Mora terápiát végző orvos a páciens rezgésivel. Ez a vizsgálat időigényes, szakmai tudást, körültekintést igényel, de elmondható, hogy a jelenleg használt mérési lehetőségek eredményeit (MR, CT, laborvizsgálatok) hónapokkal megelőzi.

A Mora nem csak orvosdiagnosztikai eszköz, hanem KEZEL is. Gyógyítani lehet vele. Gyógyulási arányunk 95%-os!

Azt tapasztalom, hogy legtöbbször akkor fordulnak hozzám a betegek, amikor az orvoslás már nem segít, viszont nem tudnak belenyugodni abba a mondatba, hogy ezzel a gondjával próbáljon meg együtt élni.

Betegeimnek a másik részét az akut megbetegedésben szenvedők teszik ki. Ilyen panaszok pl. a fülgyulladás, a húgyúti panaszok, a tüdőgyulladás, a prosztatagyulladás, a hüvelygomba, ahol gyógyszerek alkalmazása nélkül, szinte egyik napról a másikra gyógyulnak meg a betegeim.

A Mora terápiával fogyasztani tudunk, obezitást gyógyítani és ételallergéneket vizsgálni és gyógyítani.


Köszönjük az idejét, amelyet magára szán!

Jó egészséget kíván továbbra is Önnek:
Dr. Mangó Gabriella
Orvos-természetgyógyász
és Csapata