A Mora terápia

A Mora TERÁPIA nem csak diagnosztikai eszköz, hanem TERÁPIÁS, gyógyításra alkalmas ORVOSI műszer! Gyógyítási hatékonyságunk 95%!!!

Környező világunkban és a testünkben is minden mérhető hullámmal rendelkezik. A „hullámképeket” aprólékos munkával, egyenként rögzítették számítógépes technikával a biofizikusok. Ezeket a rezonanciás lenyomatokat veti össze a Mora terápiát végző orvos a páciens rezgésivel. Ez a vizsgálat időigényes, szakmai tudást, körültekintést igényel, de elmondható, hogy a jelenleg használt mérési lehetőségek eredményeit (MR, CT, laborvizsgálatok) hónapokkal megelőzi.

Bővebben...

MD Orvosi Kollagén Terápia

Kollagén injekciós ampulla

Az MD Orvosi kollagén-injekciós terápia egy olyan kíméletes és hatékony, biztonságos injekciós kúra, mely képes csökkenteni a kopás, gyulladás, túlerőltetés, sportsérülés során fellépő fájdalmat és mozgásszervi panaszokat.

Miért éppen kollagén?

Bővebben...

A Ceragem masszázságy

 

A Ceragem masszázságy infravörös sugaraival gyulladás, baktérium és daganatellenes hatással rendelkezik. Amellett, hogy a lávakövekkel végigmasszírozza a gerinc melletti hosszanti izomzatot, megszüntetve a csigolyák közötti blokkokat, a hólyag meridiánon lévő szerveknek ad egy impulzust, s ezzel serkenti az itt „felfűzött” szervek munkáját- vese, szív, gyomor, vastagbél, vékonybél, tüdő, pajzsmirigy-. Fokozza a kiválasztást, a méregtelenítést.

Bővebben...

Akupunktúra

Kedves Olvasó!

Tudta Ön, hogy Önnek nem csak a szeme, a tenyere, a talpa az un. mikrorendszer, amelyekből kiolvasható a szervezetének az egészségi állapota, hanem a füle is a mikrorendszerekhez tartozik? A fülünk ugyanolyan árulkodó és beszél hozzánk, mint az íriszünk.

A fülön kb. 200 akupunktúrás pont van, rajtuk keresztül a szervezet egésze és egyes szervei „szóra bírhatóak” és gyógyíthatóak.

Bővebben...

Biorezonancia

Üdvözlöm!

Kérem, kényelmesen helyezkedjen el a monitor előtt és szánjon rá 5 percet, hogy gondolatokat ébresszek Önben egy első olvasásra misztikusnak tűnő, de nagyon is sok tudományos felfedezést, tudást ötvöző új tudománnyal kapcsolatban.

Bővebben...