Orvosi Kollagén-injektios Terápia

  • Orvosi kollagénterápia: Térdbe, nyakba, lumbalis gerincszakaszra. kb. 100 betegen kevés fájdalom brutális javulás!
  • Szeretne úgy járni, hogy fájós térddel felfekszik a vizsgálóasztalra, s utána nem fáj? Próbálja ki.
  • A Mora terápiával az orvosi kollagén-injektios terápia kombinálható!

A megelőzésről, a prevencióról

A megelőzés a legfontosabb az életünkben. Ebben az alternatívgyógyászat, véleményem szerint előbbre van, mint az iskolagyógyászat. A Mora terápiával való tavaszi-vagy őszi „nagytakarítás” évente, újabb teljes körű állapotfelmérés évente javasolt.

A legnagyobb értékünk az egészségünk, amit csak akkor tanulunk meg értékelni, ha elveszett!

Mindenkinek JÓ EGÉSZSÉGET! HOSZZÚ-HOSSZÚ IDEIG!!!

Endokrin megbetegedések

(Pajzsmirigy alulműködés, túlműködés, -hiperthyreozis, hipothyreozis, PCO, DM, Obesitás, emlő cystás-fibrotikus elváltozásai, klimax-változókor.)

Az endokrin betegségek „egy nagy kalap”. Ilyenkor a szervezet apró kis hajtómotorjai nem működnek úgy, ahogy kellene. Az endkorin szerveink nagyon vegyszer érzékenyek. A szervezetünkbe krumplival, zöldségekkel, gyümölccsel, céklával bejutó vegyszereknek ösztrogénszerű túlsúlyuk van. Emiatt a szervezet hormonháztartása felborul, s a hipothalamus-hipofizis-célszerv vonalon több endokrin szervünk is egyszerre, vagy egymás után érintett lehet.

Bővebben...

Anyagcsere-betegségek

(Hiperuracemia-köszvény, I.tip.Diabetes mellitus –DM-, II. tipusú DM)

Az anyagcsere-megbetegedések, akár a cukorbetegség, akár a köszvény, nem is az éppen fennálló probléma, magas vércukor, magas húgysav szint miatt okoz elsősorban problémát, hanem az érrendszeri szövődmények, s a DM-nél az idegrendszeri szövődmények miatt. Ettől persze kivétel a Diabeteses koma, akár hiperacidozisos-hiperglikaemias kóma, akár a hipogikaemiás kóma, amelyek ellátása kórházi kezelést igényel! A szövődmények elkerülése miatt, valamint a vércukoringadozások mérséklésében, a köszvényes ízületi deformitások megelőzésében nagy lehetőségei vannak a Mora terápiának.

Bővebben...

Eseteim - Keresd, találd meg és tedd!

Mint orvos sokszor tárom szét a kezem, hogy ennyit tudunk. Mint természetgyógyász szintén. De mint Holisztikus gyógyító, azt mondom:

  • Ne törődjön bele, hogy beteg, ne fogadja el, tegyen ellene, küzdjön ellene, s higgye el,
  • hogy LEHET MÉG EGÉSZSÉGES!!!
  • Mert az ember egy csodálatos teremtménye a világnak!

Szív és érrendszeri megbetegedések

(Magas vérnyomás, szívinfarktus, cardiomyopatia, angina pectoralis, szívbillentyűproblémák)

A magas vérnyomás és a különböző szívbetegségek népbetegségek ma Magyarországon. Nagyon fontos az érstátus helyreállítása, a nyomelem pótlás, a lehetséges gyógyszerarzenálból való legoptimálisabb válogatás. Szintén fontos a túlsúly megszüntetése, amelynek nagyon jó segítése a fül akupunktúra.

Bővebben...

Daganatos megbetegedések

A daganatos megbetegedések az emberi élet mumusai! Nagyon fontos a betegek komplex kezelése, mind lelki, mind fizikai szinten, a méregtelenítés, a nyomelem és a vitaminstátusz rendezése. Minden ember megérdemli, hogy esélyt kapjon az életre! Ebben a magunk eszközeivel minden gyógyulni vágyót segítünk.

Bővebben...

Fejfájás

(Kefalgia)

Nagyon sok ember életét keseríti meg, holott sokszor egy alapos méregtelenítés, allergiakioltás, szakember által vezetett életmódváltás CSODÁKRA képes.

Bővebben...

Érzékszervek betegségei

(nagyothallás, süketség, rövidlátás, távollátás, kancsalság, fülgyulladás, maculadegenerácio, kataracta, glaukoma)

Érzékszerveink károsodott működése sokszor szerveink problémáinak a kivetülése. Pl. Fül—vese, szem-máj. Nézzünk néhány érdekes példát.

Bővebben...

Reumás betegségek

(reumatoid artritis, coxartrózis, spondyratrozis, spondylitis, sacroileitis, artrozis genus, álizületképződés, spondylozis ankilopoetika,Bechterew kór, köszvény-hiperuricaemia)

A reumás betegségekhez tartoznak a degeneratív ízületi megbetegedések, s az autoimmun reumatikus megbetegedések. A kor előrehaladva valamennyiünk ízületei elhasználódnak, s fájdalmassá válhatnak. Az ízületeink sajnos „depóniaként” szolgálnak a szervezetünknek, így nagyon sok salakanyagot (urát kristály, tejfehérje, glutén ) tárolunk bennük. Ha a tárolt anyagok mennyisége a kiürítetthez képest megnő, akkor fájdalmak, ízületi gyulladások keletkeznek, s nehezítik az életet. A másik nagy probléma a csontritkulás, s annak kezelése, megelőzése. Az esetek között talál erre is példát.

Bővebben...

Prostata megbetegedések

(prosztatagyulladás, prosztata daganat, nehézvizelés, erektilis dysfunkcio-merevedési probléma)

A férfiak ugyanolyan kiszolgáltatottak a férfiasságuknak, mint mi nők a nőiségünknek. A kor növekedésével majdnem minden férfinél jelentkeznek prosztata problémák, vagy erektilis disfunkciós problémák. Mora terápiával elmondhatom, hogy a krónikus gyulladások megszüntetése, a hormonstátusz javítása mellett „mellékhatásként” javítunk a férfiak potenciaproblémáján, s visszakapják a férfiak a szexualitásukat.

Bővebben...

Fertőzések „ A baktérium semmi, minden a táptalaj!”

A fertőzések különböző kórokozóktól alakulhatnak ki: baktérium, vírus, gombák egyéb paraziták által okozott, s természetesen lehet ezek kevert formája. A Mora terápia fordított rezgésekkel kezeli ezeket a kórokozókat. Csökkenti ezek szaporodását, a kórokozók számát, ill. eltünteti azokat. A Mora terápia nem csak közvetlenül a kórokozóra hat, hanem indirekten is, felhívja az immunrendszer figyelmét a baj okára, s így az immunrendszer „felvértezve” tud az adott kórokozó ellen hatni. (infektiók, endocarditis, tonsillitis, sinusitis, cystitis, pneumonia, pleuritis, bronchitis)

Bővebben...

Nőgyógyászati betegségek (meddőség, endometriózis, mióma)

(meddőség, endometriozis, mioma, adnexitis, PCO, ovariumcysta, meddőség, endometritis, vaginitis, méhszájseb, emlő cystás és fibrotikus elváltozásai)

A nőgyógyászati betegségek nagyon sokfélék lehetnek, gyulladásos, daganatos és degeneratív betegségek. Holisztikus szemléletű orvosként elmondhatom, hogy akár a gyerekekkel való konfliktus, akár a párunkkal való konfliktus, akár a saját nőiségünkkel kapcsolatos konfliktus, mind csinálhat nőgyógyászati problémát! Ilyenkor nem csak a testet, hanem a lelket is kezeljük.

Bővebben...

Bénulás

(stroke, agyvérzés, perifériás idegbénulás, plégia, haemiplégia)

A bénulásnak több oka lehet: központi idegrendszeri eredetű, agyvérzés, stroke után, központi idegrendszeri gyulladás miatt s lehet perifériás eredetű, gyulladások, sérülések után. Mindenképpen az életminőség romlását okozzák.

Bővebben...